JIZZAX VILOYATI BAXMAL TUMANIDA TASHABBUSLI BYUDJETLASHTIRISH JARAYONLARI BO’YICHA 2021-2023-YILLAR MA’LUMOTLARI TAHLILI - Shukurjon Abdurashidov; Abbosbek Aziz Toji; Izzatbek Sultonov (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Jizzax viloyati Baxmal tumanida so’nggi yillarda amalga oshirilayotgan tashabbusli byudjetlashtirish jarayonlari, uni amalga oshirish mexanizmi va moliyalashtirish amaliyoti yoritilgan.