BUXORO VILOYATI ROMITAN TUMANIDA 2021-2023-YILLARDAGI AMALGA OSHIRILGAN TASHABBUSLI BUDJETLASHTIRISH JARAYONI - Og’abek Izzatov; Behruz Mansurov; Dilshod Reimboev (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Buxoro viloyati Romitan tumanida amalga oshirilgan tashabbusli byudjetlashtirish jarayoni, uni amalga oshirish mexanizmi va moliyalashtirish amaliyoti yoritilgan.