BIZNES G`OYASI VA MAZMUN MOHIYATI - Mahmudov Anvarjon ,; Robilov Dalerbek Haydarjon o`g`li , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqola biznes g'oya va mazmunning asosiy jihatlarini o'rganib chiqadi, ularning tadbirkorlik manzarasidagi ahamiyatini ochib beradi. Adabiyotlarni tahlil qilish orqali u tarkibni yaratish va tarqatishda qo'llaniladigan turli metodologiyalarni va keyinchalik biznes natijalariga ta'sirini o'rganadi. Maqolada izlanuvchan tadbirkorlar va tashkil etilgan korxonalar uchun xulosalar va takliflarni taqdim etadigan usullar, natijalar va natijalar bo'yicha tadqiqotlar natijalari keltirilgan.