O’ZBEK SHOIRASI ZULFIYANING VAFODORLIK RUHIDA YOZILGAN SHE’RLARI TAHLILI - Maqsudova Odina Mutalibxon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada xaqiqiy o’zbek ayolining vofosi, sadaqati xaqida yozilgan she’rlarining taxlili xamda Zulfiyaning Hamid Olimjonga bo’lgan vafosi va sadoqati unga bo’lgan mehr-u muhabbati xaqida so’z boradi.