QASHQADARYO VILOYATI QARSHI SHAHRI TASHABBUSLI BUDJETLASHTIRISH AMALGA OSHIRISH MEXANIZMI - OSTANAYEV RUSTAMJON; O’RINBOYEV MASHARIFJON; ISMOILOV ISMOIL (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Qashqadaryo viloyati Qarshi shahar tashabbusli budjetlashtirish amalga oshirish mexanizmini 3 yillik ko’rsatkichlar orqali tahlil qilingan. Tashabbusli budjetlashtirishda Qashqadaryo viloyatida moliyalashtirish uchun yo’naltirilgan mablag’lar , qoldiq mablag’lar , takliflar soni, sarflangan xarajatlar tahlil qilingan.