ANDIJON VILOYATI SHAHRIXON TUMANIDA 2021-2023 YILLARDA AMALGA OSHIRILGAN TASHABBUSLI BUDJETLASHTIRISH JARAYONI - Yormamatov Bekzod; Ashurov Laziz; Sharapov Ibrohim (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Andijon viloyat Shahrixon tumani 2021-2023 yillarda tashabbusli budjetlashtirish jarayoni, ajratilgan mablag’lar miqdori, amalga oshirilgan loyihalar tahlil qilingan.