QASHQADARYO VILOYATI SHAHRISABZ SHAHAR TASHABBUSLI BYUDJETLASHTIRISHNING 2021-2023-YIL NATIJALARI. - Tojiboyev Shaxboz ,; Oblaberdiyev Og’abek ,; Sayfuddinov Shaxzod , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqolada Qashqadaryo viloyati Shahrisabz shahrida 2021- 2023-yillarda amalga oshirilgan tashabbusli byudjetlashtirish natijalari, ajratilgan mablag’lar miqdori, bildirilgan takliflar hamda ovoz berish natijasida g’olib bo’lgan loyihalarni moliyalashtirish amaliyoti tahlil qilingan.