KASBGA YO’NALTIRISH SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA XALQARO TAJRIBALARDAN FOYDALANISH. - Qurbonova Baxtixon Qo’chqarbayevna; Xatamova Durdonaxon (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu maqolada talabalarni kasbga yo’naltirishning xalqaro tajribalari va ularning ta’lim tizimidagi yutuqlarni o’rganish haqida ma’lumot berilgan. Shuningdek, yurtimizdagi ta’lim islohotlarini horij tajribalari bilan taqqoslashga e’tibor qaratilgan.