TALABALARNI TO’G’RI KASB TANLASHGA YO’NALTIRISH HAYOT SIFATINI OSHIRISHNING ASOSIY USTUNI - Qurbonova Baxtixon Qo’chqarbayevna; Xatamova Durdonaxon (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Mazkur maqolada har qanday kasb egasi o’z sohasining yetuk mutaxasisi bo’lishu uchun qanday kasbiy va shaxsiy talablarni bilishi lozimligi haqida ma’lumotlar berilgan. Shuningdek, hayot sifatini oshirishda kasbiy qoniqish eng ustuvor vazifa ekanligi ta’kidlab o’tilgan.