ONA TILI VA ADABIYOT DARSLARIDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Eshankulova Shohista Xayitmuratovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqola umumiy o'quv tajribasini oshirishga qaratilgan zamonaviy pedagogik texnologiyalarni ona tili va adabiyot darslariga integratsiyalashuvini o'rganadi. U raqamli vositalarni samarali joriy etishning turli usullari va strategiyalarini muhokama qiladi, bunday integratsiyaning potentsial natijalarini taqdim etadi, foyda va muammolar haqida puxta muhokama qiladi va o'z sinflarida ushbu texnologiyalarni o'zlashtirmoqchi bo'lgan o'qituvchilar uchun takliflar bilan yakunlanadi.