O’ZBEKISTONNING O’ZIGA XOS ISTIQLOL VA TARAQQIYOT YO’LI. - Qurbonmurodova Marjona Abduvoxid qizi.; Xikmatullayeva Aziza Akmal qizi.; Nurilayeva Sevara Alisher qizi. (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu maqolada O’zbekistonning o’ziga xos taraqqiyot yo’li ,taraqqiyotning “o’zbek modeli” , yangi Konstitutsiyasining yaratilishi , davlat ramzlari batafsil yoritib berilgan .