TEXNIKANING RIVOJLANTIRISHDA SUN`IY INTELEKTLARDAN FOYDALANISH. - * (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola sun'iy intellektning texnikani ishlab chiqishda integratsiyasini o'rganadi, uning salohiyati, muammolari va oqibatlarini ta'kidlaydi. Mashinani o'rganish va neyron tarmoqlari kabi sun'iy intellekt texnologiyalaridan foydalangan holda tadqiqotchilar texnikani ishlab chiqish jarayonlarining samaradorligi, aniqligi va ko'lamini oshirishi mumkin. Adabiyotlarni tahlil qilish orqali ushbu maqola sun'iy intellektga asoslangan texnikani rivojlantirishning hozirgi holatini o'rganadi, asosiy metodologiyalarni muhokama qiladi, empirik natijalarni taqdim etadi va kelajakdagi yo'nalishlar haqida tushuncha beradi. Umuman olganda, u texnikani rivojlantirishda sun'iy intellektning muhim rolini ta'kidlaydi va tegishli muammolarni hal qilishda uning afzalliklarini maksimal darajada oshirish strategiyasini taklif qiladi.