KELAJAK AVTOMOBILLARI QANDAY BO`LISHI KERAK. - *, (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada biz texnologik yutuqlar, ekologik imperativlar va ijtimoiy ehtiyojlarni hisobga olgan holda kelajakdagi avtomobillarning potentsial traektoriyalarini ko'rib chiqamiz. Fanlararo ob'ektiv orqali biz mavjud adabiyotlarni tahlil qilamiz, innovatsiyalar metodologiyasini taklif qilamiz, potentsial natijalarni taqdim etamiz va mobillikning kelajagi uchun oqibatlarini muhokama qilamiz.