BUYUK MUTAFAKKIR ABU NASR FAROBIYNING HAYOT YO'LI BIZ YOSHLARGA O'RNAK. - Turobova Shohista Shavkat qizi , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola Farobiy hayotiga chuqur kirib boradi, bugungi yoshlarning intilishlari bilan rezonanslashadigan tushunchalar va Ilhomlarni chizadi. Uning hissalari, usullari va falsafalarini har tomonlama tahlil qilish orqali biz yosh avlodni bilim va fazilatga intilishlariga rahbarlik qiladigan va ilhomlantiradigan qimmatli saboqlar va abadiy donolikni ochib beramiz.