MAKTABGACHA TA’LIM SIFATINI OSHIRISHNING NAZARIY ASOSLARI - Tuxtasinova Ruxshona , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada mamlakatimizda maktabgacha ta’lim tizimida olib borilayotgan islohotlar, bola shaxsini individual yondashuv asosida rivojlantirish haqida so‘z boradi. Shuningdek, sohaga yangicha yondashuvninng nazariy asoslari, ularning ahamiyati xususida fikr yuritiladi.