ELEKTR MASHINALARNING QUVVATINI XISOBLASH VA TANLASH - Rizayev Burxon Raximjonovich; Ahmadjonov Muhammadmuso Isojon o’g’li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anatatsiya: Elektr mashinalari, turli xil sanoat va maishiy qurilmalarda keng qo'llaniladi. Ular elektr energiyasini mexanik energiyaga aylantirish orqali ishlaydi. Elektr mashinalarining quvvatini to'g'ri xisoblash va tanlash, samaradorlik va ishonchlilikni ta'minlash uchun juda muhimdir.