VITAGENLASHTIRILGAN TA’LIM MUHITIDA O‘QITISHNI TAKOMILLASHTIRISHNING DIDAKTIK TAMOYILLARI. - QAZOQOVA DILNOZA QOBIL QIZI ,; Norbo‘tayev Xoshboq Bobonazarovich , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu tadqiqot biologiya fanidan o'quv jarayonida vitagenlashtirilgan ta’lim muhitida o‘qitish va didaktik vositalardan foydalanish usullarini ishlab chiqish va takomillashtirishga bag'ishlangan. Tadqiqot ishlab chiqilgan metodikadan foydalangan holda vitagenlashtirilgan ta’lim muhitida o‘qitish va didaktik vositalardan foydalanish biologiyani o'qitish jarayonida talabalarning tadqiqot ko'nikmalarini yanada samarali rivojlantirishga yordam beradi, degan xulosaga kelish imkonini beradi. Taqdim etilgan natijalar ta'lim sifatini oshirish va talabalarni faol o'quv faoliyatiga rag'batlantirish uchun o'quv amaliyotida qo'llanilishi mumkin.