TEXNIKA FANLARINI O`QITISHNING ZAMONAVIY USULLARI. - Faxriddin Sidikov Shamsitdinovich , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola texnika fanlarida o'qitish usullarining evolyutsiyasini o'rganib chiqadi, faol o'rganish, sinf xonalari va texnologiya integratsiyasi kabi zamonaviy yondashuvlarga o'tishni ta'kidlaydi. Adabiyotlarni tahlil qilish va empirik dalillarga asoslanib, ushbu usullarning talabalarning faolligini oshirish, tushunish va mahoratini oshirishda samaradorligini baholaydi. Maqola o'qituvchilarga texnik ta'limda o'quv natijalarini optimallashtirish uchun ushbu innovatsion usullarni moslashtirish va amalga oshirish bo'yicha takliflar bilan yakunlanadi.