SUITSIDAL HOLAT VA UNING KELIB CHIQISH SABABLARI - Daribayeva Gozzal Daribayevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolaning mazmuni shundan iboratki, hozirgi kunda yosh avlodni bo’sh vaqtini mazmunli o’tkazish va bunday nojo’ya ishlarni oldini olish, suitsidni kelib chiqishi va ularning salbiy taraflari qonuniy taraflama yoritilgan.