MUSTAQILLIKKA ERISHISH ARAFASIDA O’ZBEKISTONDAGI IJTIMOIY-SIYOSIY JARAYONLAR. - Norboyeva Xurshida Sulaymon qizi; Xurramova Munisa Musurmonqul qizi; Raxmatullayeva Surayyo Mansur qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu maqolada O’zbekiston Respublikasining Mustaqillikka erishish arafasida ijtimoiy – siyosiy , iqtisodiy – ma’naviy hayotidagi inqirozli holatlari batafsil yoritib berilgan.