MUSTAQILLIKKA ERISHISH ARAFASIDA O’ZBEKISTONDAGI IJTIMOIY-SIYOSIY JARAYONLAR. - Shomurodova Sevinch To’lqin qizi.; Hakimova Yulduz Shuhrat qizi.; Jovliyeva Dildora Ilhom qizi. (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu maqolada O’zbekiston Respublikasining Mustaqillikka erishish arafasida ijtimoiy – siyosiy , iqtisodiy – ma’naviy hayotidagi inqirozli holatlari batafsil yoritib berilgan.