JURNALISTIK ADABIYOTLARNI TAHRIRLASHDA MUHARRIR MALAKASINING SHAKLLANISHI - Yoʻldosheva Umida Alisherovna , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada Jurnalistik adabiyotlarda aks etadigan ma'lumotlarni qay darajada,qay tartibda,qanday yoʻsinda tahrirlab omma nigohiga havola etish va uni ommaviy axborot vositalariga berish tartibi,shakli va tamoyili haqida fikr mulohazalar yuritiladi va undagi ijobiy taraflar aks ettiriladi.