O’QITUVCHILAR FAOLIYATIDA PEDAGOGIK QOBILIYATLARNI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Usmanova Xurshida Baxridinovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada ta’limni sifatini oshirish uchun «Ta’limning yordamchi shakllari» va uning o’quvchilar bilim doirasidagi samaradorligi, o’quvchilarni mustaqil ta’limga tayyorlash yoritib berilgan.