O’SPIRINLIK DAVRIDAGI YOSHLARGA PSIXOLOGIK YORDAM KO‘RSATISH - Yuldosheva Nasiba Muxtorovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annatatsiya: Mazkur maqola – ilk o’spirinlik davrida yoshlar hayotidagi o’zgarishlarii, hissiyotlarni yoshga doir rivojlanish tahlili, rivojlanish jarayonida muammolarini o’rganishga mo’ljallangan.