BADIIY ASAR TAHLILIDA DIDAKTIK O‘YIN METODLARIDAN FOYDALANISH - ELMURODOVA MAVLUDA NO’MONOVNA (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta`lim maktablarida adabiyot fani darslarida badiiy asar tahlilida didaktik o‘yin metodlari va yangi pedagogik texnologiya, usullarini qo‘llash orqali o‘quvchilarning bilim, ko‘nikmasini samaradorlikni oshirish masalasi haqida so‘z yuritilgan.