TA'LIM MUASSASALARIDA JISMONIY TARBIYA - SOG'LOMLASHTIRISH VA OMMAVIY - SPORT TADBIRLARINING O'RNI - Isomiddinova Bonu Sherali qizi ,; Nurullayev Abduholiq Qahhorovich , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: ushbu ilmiy maqolada ta'lim muassasalarida jismoniy tarbiya - sog'lomlashtirish va ommaviy - sport tadbirlarini rivojlantirishda jismoniy tarbiya fanining o'rni keng yoritilgan.