TIBBIYOTDA DOPPLER EFFEKTI. - XODJAYEVA.D.Z; Xaliljonova K.K; Mirsobitova.O.M; Nurboyeva.K.D (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya.Ushbu maqolada doppler effekti va uning ahamiyati, qon oqimining tezligini aniqlash bo’yicha ma’lumotlar keltirilgan. Tibbiyotda doppler effekti amaliy natijalar bo’yicha tahlillar yoritilgan.