OʻSMIRLAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Dodoyev Baqo Boturovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada bugungi kunda o’smirlarga milliy ma’naviyatimizga yod g’oyalarning ta’siri va bu g’oyalarga qarshi samarali kurashishda “mahalla – ta’lim muassasasi”ning o’zaro hamkorligi mazmuniga oid mulohazalar keltirilgan.