YOSH AVLODNI TARBIYALASHDA PSIXOLOGIK XIZMATNING O'RNI VA AHAMIYATI - Jabborova Munisa Abduvaxob qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Maqolada bugungi globallashuv davrida yosharning sog’lom va barkamol bo’lib kamol topishlarida psixologik xizmatning inson hayotida tutgan o’rni haqida bayon qilinadi. Shuningdek, aholining psixologlarga, psixologik markazlargа bo’lgan ishonchini oshirish, turli sohalarning rivojlanishida psixologik xizmatning nechog’lik muhimligi haqida bayon qilinadi.