O’QUVCHILAR OʻRTASIDA SUITSIDNI OLDINI OLISH MASALALARI - Sirojiddinova Sayyora Sadriddinovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada o’quvchilarga o’z fikrlari va hissiyotlariga ishonish, ularni qo’llab-quvvatlash va qo’llashga qaratilgan maslahatlar bilan birgalikda suitsidni oldini olishda muhim bir aspekt hisoblanadi. Ushbu maqolada annanatsiya asosida o’quvchilarning o’z fikrlariga va hissiyotlariga ishonishning suitsidni oldini olishda ahamiyati keltirildi