СУВ ОМБОРЛАРИ, ГИДРОУЗЕЛЛАР ҚУЙИ БЪЕФИДАГИ ЎЗАН ЖАРАЁНЛАРИ - Сайидов М.Т.; Довлатов З.Б; Хидирбаева Г.Н; Эрназаров А.Қ.; Авезова М.Б; Исматова А; Зарипова Н (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотация. Гидротехника иншоотлари қуйи бъефида ўзан жараёнларининг шаклланиши, сабаблари ва назариялари таҳлил этилган..