PAST O`ZLASHTIRUVCHI O`QUVCHILAR BILAN ISHLASHDA PSIXOLOGIK YONDASHUV - Bomirzayeva Dilnavoz Ikromovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o`quvchilar layoqatini shakllantirib, uni qobiliyat va iqtidorga aylantirishda maktab hamda oilaning o‘zaro hamkorligi, bolaning ijodiy qobiliyatlarini haqida ma’lumot berilgan.