O‘SMIRLIK DAVRINING YOSH XUSUSIYATLARI VA PSIXOLOGIK MUAMMOLARI - Abduraimova Muhabbat O'ktam qizi , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Inson hayoti davomida turi yosh davrlarni boshidan o‘tkazadi. Ularni xar biri o‘ziga xosligi bilan ajralib turadi. Ushbu tezisda eng murakkab psixologik davr xisoblangan o‘smirlik va o‘spirinlik yoshining biologik – fiziologik va psixologik xususiyatlari haqida hamda ularning diagnostikasi borasidagi fikrlar bayon etilgan.