OʻSMIRLAR OʻRTASIDA SUITSIDNI OLDINI OLISH MASALASINING PSIХОLОGIYАDА О’RGАNILISHI DOLZARB MUAMMO SIFATIDA - Shaismatova Nadira Abduvajitovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada bugungi muhim va global sharoitda suitsid muammosi va oʻsmirlar hayotidagi oʻrni yuzasidan, dunyo va yurtimiz olimlari tomonidan olib borilgan qator tadqiqotlar va ularning natijalari yuzasidan ishlab chiqilgan ilmiy xulosalar tahlil qilingan bo‘lib, qo‘lga kiritilgan ilmiy va empirik natijalar atroflicha tahlil etilgan va muallif qarashlari bilan boyitilgan.