OTA-ONA FARZAND TARBIYASIDA SHAXSIY NA’MUNA SIFATIDA - Qandimova Dilbar Choriyevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Bolaga tarbiyasida ota-onalar muhim o’rin tutadi. Bola shaxsini tarbiyalashda bugungi kunda oiladek ta’sirchan ijtimoiy institute yo’q oilada psixologik muhit qanchalik ijobiy bo’lsa bolalar tarbiyali va saviyali bo’lib voyaga yetishadi. Ushbu maqolada shu masalalar yoritilgan.