OʻQUVCHILARNI KASB-HUNARGA YOʻNALTIRISHNING PSIXOLOGIK- PEDOGOGIK XUSUSIYATLARI - Abdug'ofurova Gulnoza Abduvoxobovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola yoshlarga kasb-hunar o’rgatish jarayonida nazariy va amalda ishlab chiqarish ta’limini qo’shib olib borilishini o’ziga xos xususiyatlarini hamda o’quvchilarni kasbiy qiziqishlarni, ya’ni shaxs tanlagan kasbining jamiyat va o’zi uchun ahamiyatini anglagan holda, uni muvaffaqiyatli egallash uchun yo’nalgan faoliyati ifodalanadi.