KIBERXAVFSIZLIK VA SUN’IY INTELLEKT - Eshmurodova Rayxon Raxmatullayevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu maqolada raqamli texnologiyalarning afzalliklari, ta’lim sohasida va raqamli texnologiyalar obyektlarida sun’iy intellektni qo‘llash, ta’lim tizimini isloh qilishda raqamli texnologiyalar, xususan sun’iy intellektning o‘rni va ahamiyati bayon etilgan. Bundan tashqari sun’iy intellektning afzalliklari va uning deyarli barcha sohalarda qo‘llanishi keng yoritib o‘tilgan.