SPORT INSHOOTLARINI LOYHALASH VA QURISHDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALAR. - Abdubannobov Muxammadyusuf Sherali o'g'li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqola sport inshootlarini loyihalash va qurishda zamonaviy texnologiyalarning transformativ ta'sirini o'rganadi hamda sport inshootlari sanoatni inqilob qiladigan asosiy tendensiya va innovatsiyalarni yoritadi.