SHAXSNI BOSHQARISHNING PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Madraximova Shoiraxon Shuxratovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA: maqolada psixologiyaning ruhiyat haqidagi fan ekanligi, insonlarni boshqarishda psixologik metodlardan foydalanish, inson ruhiyati va psixologik metodlarning bir-biri bilan bog‘liqligi haqida fikr yuritiladi. Inson ruhiyati qay holatda psixologik metodlardan qay darajada foydalanish, qaysinisidan qaysi holatda foydalanish kerak ekanligi, psixologiya yordamida inson ruhiyatini boshqarishning afzalliklari, hozirgi kunda hamma sohada psixologiyaning o‘rni va qo‘llanilishi haqida so‘z yuritiladi.