FIRIBGARLIK JINOYATLARINING SABAB SHAROITLARINING QIYOSIY HUQUQIY VA ILMIY TAHLILI - Xolmatov Sardorbek Sherzod o’g’li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Mazkur maqolada firibgarlik jinoyatlarining sabab-sharoitlarining qiyosiy huquqiy va ilmiy tahlili bayon etilgan. Bunda xorij tajribasi ham o‘rganilgan bo‘lib, milliy muhitdagi firibgarlik jinoyatlarini turi kelib chiqish sabablari va sharoitlari ilmiy tahlil etilib, xulosa va takliflar berilgan.