POMIDOR VA BODRINGNI TUPROQSIZ (SUBSTRATSIZ) YETISHTIRISH ORQALI KO‘PAYTIRISH VA UNING AHAMIYATI Mahmudov Rahimjon Sherzod o‘g‘li - Mahmudov Rahimjon Sherzod o‘g‘li; Ishmamatova Obida Zokirovna; Abubakirsidiqov Xondamir Diyorbek o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Pomidor koʻchatlarini tuproqsiz usulda oʻstirish, pomidor hosilni koʻpaytirish, dunyo aholisini oziq-ovqat bilan va tamat pastasi bilan taminlash. Bodringni substratsiz yetishtirish uchun oʻgʻitlar bilan ishlash haqida maʼlumotlar keltirilganligi maqolani ahamiyati hisoblanadi.