PAXTA TOZALASH JARAYONINI AVTOMATLASHTIRISH HAMDA TABIIY TOLALARNI DASTLABKI ISHLASH TEXNOLOGIYASI. - Nosirov Sarvarbek Odiljon o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada paxta sanoatida, paxta tozalash jarayoni avtomatlashtirishni tabiiy tolalarning dastlabki ishlash texnologiyasi ustida amalga oshirilgan izlanishlar haqida yoritilgan.Paxtani dastlabki ishlash texnologiyasi va jihozlari va korxonalarni loyihalash kabi etablari bilan tanishtirib o‘tamiz.Urug‘ tayyorlash texnologiyasi hamda, mashinalarni loyihalash jarayonlari haqida yozilgan.