PSIXOLOGIYA FANI RIVOJLANISHINING ASOSIY VA MUHIM BOSQICHLARI - Toshpo'latova Dildora Ulug'bek qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu maqola O‘zbekistonda so‘ngi yillarda psixologiya fanining jadallik bilan rivojlanayotganligi, ko’plab psixologiyaga doir bo‘lgan darsliklar, o‘quv-qo‘llanmalar chop etiliyoganligi haqida. Psixologik tadqiqotlar barcha jabxalarda o‘tkazilmoqda va bugungi kunda psixologiya fanining o‘rni juda ham katta axamiyatga egadir.