KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARDA UCHRAYDIGAN MAKTABGA MOSLASHUV MUAMMOLARI VA ULARNING YECHIMLARI. - Ozoda Ibragimovna; Qarshiyeva Zulfizar (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada kichik maktab yoshidagi bolalarning maktab ta’limi jarayonida ro‘y beradigan psixik o‘zgarishlar, rivojlanishlar, ularning maktabga moslashish jarayonida duch keladigan qiyinchiliklari haqida ma’lumotlar berilgan. Shuningdek, kichik maktab yoshidagi bolalarda yuz beradigan bu kabi muammolarni bartaraf etish va ta’lim jarayoniga yanada qiziqishini orttirish bo‘yicha tavsiyalar berilgan.