OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA PSIXOLOGIYA FANINI OʻQITISH. - Jetesova Aynura Kuandikovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotasiya: Bu maqolada Oliy taʼlim muassasalarida pisixolgiya fanini oʻqitish toʻgʻrisida toʻliq maʼlumot berilgan. Talaba, shaxsdagi psixologik jarayon, holatlarini yuzaga kelish mexanizmlarini, qonuniyatlarini, talabalarga psixolgiya fanini oʻqitish toʻgʻrisida olib borilayotgan jarayonlar batafsil yoritib berilgan.