INGLIZ ADABIYOTIDAGI AYOL YOZUVCHILAR - Xudayarova Hilola Nu'mon qizi; Kenjayeva Mukhlisa Bakxadirovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ingliz adabiyotidagi eng mashhur ayol yozuvchilardan biri Agata Kristining hayoti va uning adabiyotdagi o'rni haqida so'z yuritiladi.