ZAMONAVIY MUSIQA O‘QITUVCHISI NING PEDAGOGIK MULOQATI VA UNING TA'LIM JARAYONIDAGI AHMIYATI - Jurakulova Nilufar Faxriddinovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Bugungi kun o‘qituvchisi shaxsiga nisbatan qo‘yilayotgan talablar mazmuni anglaniladi. Zamonaviy musiqa o‘qituvchisi qanday bo‘lishi zarur? Musiqa o‘qituvchisi (pedagog) pedagogik, psixologik va mutaxassislik yo‘nalishlari bo‘yicha maxsus ma’lumot, kasbiy tayyorgarlik, yuksak axloqiy fazilatlarga ega hamda ta’lim muassasalarida faoliyat ko‘rsatuvchi shaxs sanaladi.