BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINI BADIIY-IJODIY TOMONLAMA RIVOJLANTIRISH VOSITALARI. - Shukurova Nilufar Gʻayratovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlangʻich sinf oʻquvchilarini badiiy-ijodiy tomonlama rivojlanishi uchun musiqa, dramatizatsiya, plastika va raqsni oʻz ichiga olgan musiqiy ritmkaning imkoniyatlari koʻrib chiqilgan. Boshlangʻich maktab yoshi (6-10 yosh) bolalarning badiiy va ijodiy rivojlanishi uchun eng qulay davr hisoblanib, san’at va badiiy faoliyat bolaning shaxsiyatini rivojlantirishga samarali ta’sir qiladi.