HUQUQ FANLARINI O'QITISHDA KEYS-STADI TEXNOLOGIYASIDAN FOYDALANISH - Baxodirjonov Shohboz Gulshanzoda (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada ta’lim muassasalarida o’quvchilarga huquq fanlarini o'qitishda keys - stadi texnologiyasidan samarali foydalanish, ularning mavzularni o’zlashtirish ko’rsatkichlarini baxolashda qo’llaniladigan texnologiyalar juda katta samarali dars tashkil etish imkonini berishi taxlil qilindi.