GRAFIT ASOSIDA SURKOV MATERIALLARI ISHLAB CHIQARISH TEXNOLOGIYASI - Mirzayeva Zilola Mo'sajon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqola grafit asosida surkov materiallari ishlab chiqarish texnologiyasi mavzusini yoritib beradi. Shuningdek, maqolada grafitning kimyoviy va fizik xossalari va ishlab chiqish texnologiyalari haqida ma’lumotlar berilgan.